onsdag 9 juni 2010

2 dagar avklarade...

och allt går över förväntan! Det är så enormt mycket mer tacksamt att arbeta som undersköterska än som sjuksköterska. Visst finns det en en del mindre roliga praktiska göromål men i genmäld så slipper man i princip allt övergripande ansvar, inget administrativt arbete eller långa telefondiskussioner med krävande anhöriga. Man gör sitt och när det är färdigt så finns det tid att bara ta det lugnt och pyssla med lite vad man vill! Är dock medveten att det har varit två väldigt lugna dagar, men trots det ser man knappt röken av sjuksköterskorna i fikarummet.

Fast trots detta så är det ändå sjuksköterska jag vill bli och det tillkommer så klart också många roliga saker och det där med ansvar är inte så tokigt, så länge allt går vägen dvs! :) Hur som helst så är alla jag jobbar med fantastiska, det är mycket skratt och skoj och det är tusen gånger bättre än förra årets sommarjobb!

I morgon ska jag ge mig på att börja cykla till jobbet. Är så trött på att hela tiden vänta och hoppas hinna med allehanda spårvagnar och bussar och komma för tidigt för att nästa tur blir för sen och ofta är det två byten på det. Så nu minsann!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar