tisdag 13 januari 2009

Att angöra en blogg



När ingen längre är online på skunk och notes på facebook känns lite för omständligt och tråkigt så måste man ju ha någonstans att ventilera sig på så det fick bli en blogg, 5 år för sent. Men jag har förlikat mig med tanken på att ha en totalt ointressant sådan som i
ngen ändå läser, allt är i sin ordning.



Var för övrigt på bio i lördags och såg Zack and Miri make a porno. Den var helt ok men inte riktigt i klass med ex 40 year old virgin och Supersugen. Men det som mest irriterar mig nu för tiden när jag går på bio är hur störande den övriga biopubliken är. Jag vet inte om det är jag som har blivit gammal och lättirriterad (troligtvis) men folk har ju inte ens vett att viska till varandra utan använder vanlig samtalston, mitt i filmen! Herregud. Jag har stor lust att bara vända mig om och säga till dem att hålla käft men jag brukar nöja mig med onda blickar..

4 kommentarer:

  1. Haha, jag HATAR allt folk som går på bio nu. De bara stör ju! Satan så mycket skönare att se på film hemma i soffan. (Lättare när man har bäbis med iofs...) Skulle dock gärna införa elchockstystem i biostolarna i salongen. Det skulle nog få tyst på asen...

    SvaraRadera
  2. det finns ett numera ökänt gäng med somaliska(?) ungdomar som fullständigt demolerar föreställningar på bergakungen. jag har råkat ut för dem en gång, och en kompis har råkat ut för dem 3 gånger, och de är helt vilda. säkert 20-30 stycken som springer runt, pratar/skriker genom hela filmen, springer mellan olika salonger under hela filmen, byter platser med varandra.. och de där sabla biovärdarna gör ingenting när man säger till. då önskar man att det fanns visningar med 20-årsgräns eller nåt. och att man känner sig som en gammal surhagga kommer på köpet.

    SvaraRadera
  3. Linda: ja det enda tråkiga med att sitta hemma är ju att tvn är lite mindre än på bio! :)

    Linde: haha va?? det låter ju helt sjukt. och jag som ska dit imorgon, nu blir jag nervös.

    SvaraRadera
  4. haha jag vet! är de på bion nån mer gång så är det bara att ge upp och gå hem typ, för de skärper sig aldrig.
    jag ska också dit imorgon, så jag hoppas för bådas skull att de inte dyker upp. hemska ungdomar, haha. vilken film ska du se?

    SvaraRadera