söndag 8 augusti 2010

Något att fundera på:

-Är varför Edward är så himla otroligt snygg i första filmen och sen bara blir fulare och blekare för varje film. Tror det är något med håret, och extra vitt puder.

-Är varför de i Eclipse byter ut Victoria från en fantastisk supervampyrkvinna till en rädhågsen, rådjursblickande och okarismatisk skådis. Det förstörde näsan hela filmen. Hatade för övrigt vinterscenerna, kändes ungefär som Narnia (särskilt de med victoria i bild).

3 kommentarer:

  1. Jag har läst någonstans att "R'Pattz" inte gick med på att de fixade lika mycket med honom efter första filmen, typ vaxade hans ögonbryn och sminkade och donade tror jag. Det kanske i alla fall är en bidragande faktor till the decline of the handsomeness :D Vad gäller Victoria håller jag helt med, hon var ju fantastisk i tvåan och helt meningslös i trean.

    SvaraRadera
  2. Fast han är ju snygg "på riktigt" också, kanske ville han bara bli tagen lite mer seriöst, hence- puder och allmän glåmighet? :)

    SvaraRadera
  3. Vilken idiot! Och inte hade filmmakare gått med på såna villkor om det gällde en tjej? "nä, jag vill inte bli sminkad och banta mer, har inte lust". Ha, science fiction!

    SvaraRadera